Logga in på Vuxenbalett
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
{{ errorLoginMsg }}
Inloggning pågår...
Glömt lösenord?
Obligatoriskt fält
Skickar epost...
{{ successForgotMsg }}
{{ errorForgotMsg }}
Registrera ny användare
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Skapar konto och skickar epost...
Välkommen! En ny användare har lagts till i systemet. Det har skickats en aktiveringslänk till den epostadress som registrerats, efter aktivering kan du logga in. OBS kolla i Skräpposten eftersom vissa mail providers filtrerar bort automatutskick.
{{ errorRegisterMsg }}
Integritetspolicy
Information om personuppgiftsbehandling

Din personliga integritet är viktig för oss och vi vill med denna information på ett tydligt och öppet sätt beskriva hur vi behandlar dina personuppgifter, så att du kan känna dig trygg.

Personuppgiftsansvarig

Balettcentrum Stockholm AB är personuppgiftsansvarig och utför all behandling av dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen, GDPR.

Personuppgiftsbehandling

Vi behandlar namn och av dig lämnade kontaktuppgifter i form av e-post samt i förekommande fall telefonnummer, för att kunna boka och lämna information avseende dina kurser samt andra aktiviteter vi erbjuder. Den lagliga grunden för behandlingen är vår kundrelation med dig som kund och ditt samtycke till informationsutskick avseende andra aktiviteter som vi erbjuder. Vi behandlar dina lämnade uppgifter så länge du är kund hos oss och uppgifterna gallras efter 12 månader, varefter endast underlag i enlighet med bokföringslagen lagras. Dina personuppgifter behandlas enbart av oss och kommer inte att överföras till någon annan eller till ett land utanför EU/EES.

Dina rättigheter

Du har alltid rätt att få information om behandlingen av dina personuppgifter genom att begära ett registerutdrag. Om det är möjligt att ordna har du även rätt att erhålla uppgifter som du själv lämnat i överförbar form så att du direkt kan använda dessa hos någon annan. Du har även möjlighet att rätta och komplettera dina uppgifter. Du kan även begära att behandling begränsas eller att dina uppgifter raderas, under förutsättning att vi kan fortsätta behandla uppgifter för att fullgöra avtalet med dig eller en annan rättslig förpliktelse. Om vår behandling sker med stöd av ditt samtycke, kan du närhelst välja att återkalla ditt samtycke genom att ta kontakt med oss för avregistrering från våra utskick via e-post. Frågor Om du har några frågor eller synpunkter om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Du har också möjlighet att vända dig direkt till Datainspektionen om du anser att dina personuppgifter behandlas felaktigt.

Villkor


Observera att anmälan är bindande, återbetalning är ej möjlig. Ingen ångerrätt gäller vid kursbokning med hänvisning till lagen om distansavtal: ångerrätt gäller inte för kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.

Våra klippkort gäller för ordinarie terminskurser i mån av plats och endast under samma termin som det är köpt. Onyttjat klippkort återbetalas inte. Efter att du bokat klass som drop-in eller med ditt klippkort kan du inte ändra datum i efterhand. Boka endast om du vet att du vill ta klassen.

Om du missar ett kurstilfälle så finns tyvärr inte möjlighet att ta igen detta i annan kurs.

Vid sjukdom hos lärare kommer vi att sätta in en vikarierande lärare eller ställa in klassen. Vikarie uppdateras så snart som möjligt på vår FB-sida.

Om en klass blir inställd kommer vi att anordna en ersättningsklass vid senare tillfälle alternativt återbetala klassavgiften till de berörda deltagarna.

Avgiften måste alltid betalas i förväg.